برگزاری کارگاه آشنایی با پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان

۲۳ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۷ کد : ۲۷۲۲۵ اخبار دانشکده‌ها
کارگاه آشنایی با پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، در روز یکشنبه ۲۰ اسفندماه ۱۴۰۲، با سخنرانی آقای عبدالهی، رئیس گروه حسابرسی مالیاتی توسط زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی در محل سالن کنفرانس ساختمان مانا ۲ دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری کارگاه آشنایی با پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این کارگاه، مدرس به بیان اهداف قانونی پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان پرداخت و شفاف سازی اطلاعات اقتصادی، هوشمندسازی نظام مالیاتی، تبادل اطلاعات بین مودیان و سازمان امور مالیاتی و افزایش درآمدهای مالیاتی از طریق جلوگیری از فرار مالیاتی را از جمله مزایای این سامانه‌ها مطرح کرد. ایشان در ادامه، فرآیند مراجعه و ثبت اطلاعات در این سامانه را به‌طور عملی برای مدیران شرکت‌های مستقر در زیست بوم دانشگاه تشریح کرده و به پرسش‌های آنها در خصوص این سامانه پاسخ داد.

آخرین ویرایش۲۳ اسفند ۱۴۰۲