دیدار دبیران همایش چهـارمین همـایش ملی پژوهشهای نوین در علوم دامی با حامیان همایش

۰۹ مهر ۱۴۰۳ | ۰۸:۲۳ کد : ۲۸۸۶۳ اخبار دانشکده

دیدار دبیران همایش چهـارمین همـایش ملی پژوهشهای نوین در علوم دامی با محوریت تنش های محیطی با حامیان همایش برگزار شد.
 به منظور رایزنی در جهت مشارکت بیشتر بخش خصوصی در برگزاری همایش، دکتر افضلی، دبیران همایش دکتر حسینی واشان، دکتر نعیمی پور و مهندس ضیاء مدیر اجرایی همایش با مهندس فلاحی مدیر عامل شرکت مجتمع کشاورزی، دامپروری و مرغداری فلاح دیدار و گفتگو کردند.

در این نشست که در محل دفتر مهندس فلاحی  واقع در شهرک صنعتی بیرجند برگزار شد، دبیران همایش از حمایت های مستمر آقای فلاحی در برگزاری برنامه های علمی پژوهشی در دانشگاه بیرجند تقدیر و تشکر نمودند و مقرر گردید حمایت مادی و معنوی از همایش پژوهشهای نوین در علوم دامی با محوریت تنش محیطی که  ۲۸ آذر ۱۴۰۳  در دانشگاه بیرجند برگزار خواهد شد صورت پذیرد.