ششمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۰۹ مهر ۱۴۰۳ | ۱۴:۱۶ کد : ۲۸۸۶۸ اخبار دانشکده

ششمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست روز دوشنبه ۹ مهر ماه ۱۴۰۳ با حضور اعضای شورا در دفتر ریاست پردیس برگزار شد.

در آغاز جلسه دکتر مهدی جهانی، رئیس پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ضمن تسلیت شهادت شهید سید حسن نصرالله رهبر حزب الله لبنان و همرزمان ایشان،  مصوبات شورای دانشگاه را به اطلاع اعضای شورای پردیس رساندند و هچنین در خصوص ایمنی آزمایشگاههای پردیس تأکید کردند موارد و مشکلات احتمالی آزمایشگاهها در اسرع وقت توسط کارشناسان گزارش شود .

موارد آموزشی، درخواستهای گروههای آموزشی و دانشجویی، بررسی طرحهای دانشجویان،در بخش بعدی جلسه توسط دکتر محمودی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی پردیس  مطرح و مورد بررسی قرار گرفت .

درخواستهای پژوهشی پردیس و اطلاع رسانی در خصوص اختتام طرحهای پژوهشی توسط دکتر رستم پور مسئول امور پژوهشی پردیس در ادامه این جلسه مطرح شد.

در پایان دکتر نوعی مسئول کارآفرینی پردیس نیز در خصوص موارد صورتجلسه این حوزه و طرحها و پروژه های تقاضا محور توضیحاتی را ایراد نمودند.