جلسه هم اندیشی دبیران همایش چهـارمین همـایش ملی پژوهشهای نوین در علوم دامی با رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی

۱۴ مهر ۱۴۰۳ | ۱۳:۲۲ کد : ۲۸۸۸۹ اخبار دانشکده

جلسه همفکری و هم اندیشی دبیران همایش پژوهش های نوین در علوم دامی با محوریت تنش محیطی با ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان روز پنج شنبه ۱۲ مهرماه ۱۴۰۳ در سازمان جهاد کشاورزی برگزار گردید.
درآغاز این جلسه، توسط دکتر حسینی واشان، شرایط و وضعیت همایش تشریح گردید و ضمن تقدیر از همکاری و حمایت مادی و معنوی سازمان جهاد کشاورزی استان ، از ریاست سازمان تقاضا شد که در اطلاع رسانی و حمایت بخش های خصوصی سازمان های مرتبط با علوم، دام و طیور هماهنگی لازم صورت پذیرد. در ادامه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، ضمن تقدیر از فعالیت های علمی و پژوهشی دانشگاه در این زمینه اعلام آمادگی حمایت همه جانبه نمودند و از معاونت امور دام سازمان درخواست کردند جلسه ای به منظور هماهنگی و مشارکت بخش‌های خصوصی  انجام شود.