کارگاه آموزشی «من کیستم؟»

این کارگاه با تدریس خانم راضیه ملکوتی، کارشناس‌ارشد روان‌شناسی تربیتی، به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی و با همکاری بسیج دانشکده ادبیات و پردیس علوم رفتاری و کانون دانشجویی همیاران سلامت روان در تاریخ‌ ۵ خرداد ماه ۱۴۰۳ در محل مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

خانم ملکوتی کارگاه را با تعریف خودآگاهی به عنوان یک مهارت زندگی، توانایی شناخت درست از لایه‌های درونی خود و نوعی هوشیاری نسبت به خود و رهایی از ناخودآگاه است، آغاز کردند. سپس به تشریح اجزای خودآگاهی شامل شناخت نقاط قوت و ضعف، شناخت ویژگی‌های شخصیتی و نگرش‌ها، باورها و ارزش‌ها، شناخت توانمندی‌ها و استعدادها، موفقیت‌ها و پیشرفت‌ها پرداختند. به علاوه به بیان تأثیرات خودآگاهی بر زندگی فردی و اجتماعی پرداختند. تشریح پنجره جوهری از جمله موارد دیگری بود که در این کارگاه بیان شد. در ادامه تعدادی فعالیت در قالب کاربرگ به صورت کارگاهی جهت شناخت خود انجام شد.

کلید واژه ها: خودآگاهی

نظر شما :