کارگاه آموزشی «رزومه نویسی حرفه ای» برگزار شد

۱۳ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۰۵ کد : ۲۸۰۵۰ اخبار
این کارگاه آموزشی، در تاریخ های ۷ و ۸ خرداد ماه ۱۴۰۳ به مدت ۴ ساعت به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی و با همکاری کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند در محل کارگاه امید مرکز مشاوره با تدریس خانم فاطمه علی‌آبادی، کارشناسی ارشد مشاوره شغلی برگزار گردید.

در جلسه اول این کارگاه مباحثی همچون تعریف و انواع رزومه، تفاوت رزومه و cv و بخش های مختلف یک رزومه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مدرس به سوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند.

در جلسه دوم ضمن مرور مباحث جلسه اول، به تفضیل نکات کلیدی در نوشتن رزومه و اشتباهات رایج در رزومه نویسی را توضیح دادند و در ادامه ضمن ارائه چند نمونه رزومه استاندارد، رزومه های چند نفر از شرکت کنندگان بررسی گردید و اشتباهات آن برطرف شد. این کارگاه به صورت تعاملی برگزار گردید و خانم علیآبادی نیز به پرسش‌‌های مطرحشده توسط شرکت کنندگان پاسخ دادند.

آخرین ویرایش۱۳ خرداد ۱۴۰۳

نظر شما :