ساخت دو مدل دستگاه ضدعفونی‌کننده دست

۰۸ مهر ۱۳۹۹ | ۰۷:۰۹
ساخت دو مدل دستگاه ضدعفونی‌کننده دست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، از ویژگی‌های این دستگاه ضدعفونی‌کننده دست می توان به مواردی همچون دارای چشمی اتوماتیک جهت پاشش روی دست و سایر اجسام، متناسب برای کاربری خانگی و اماکن عمومی، ظرفیت مخزن متغییر از 2 تا 4 لیتر، قابلیت نصب دیواری، پایه‌دار (ایستاده) و یا رومیزی، دارای رابط کاربری نوری جهت مشخص نمودن حالت‌های کار دستگاه، هوشمند بودن و پاشش مایع ضدعفونی در بازه مشخص جهت جلوگیری از مصرف نامناسب، بدون دخالت و تماس دست، سازگار با انواع مواد ضدعفونی کننده پایه الکل و سایر مایع های ضدعفونی و بیش از 1300 تا 1500 پاشش با هر مخزن 2  لیتری اشاره کرد.
این دستگاه مناسب برای مصرف خانگی، جهت استفاده در مکان‌های عمومی، مطب‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها، ادارات و بانک‌ها، کلینیک‌ها و سالن‌های زیبایی، و مهد کودک‌ها، مراکز خرید، بیمارستان‌ها، آزمایشگاه‌ها، اماکن مذهبی، رستوران‌ها، فروشگاه‌ها  و وسایل نقلیه عمومی می‌باشد.
این دستگاه دارای رابط کاربری نوری است که برای مشخص نمودن حالت‌های کار دستگاه استفاده می‌شود و مدل باتری دار این دستگاه در صورت عدم دسترسی به برق  قابلیت استفاده از باتری را دارد. همچنین این محصول با قابلیت نصب بر روی پایه، مناسب اماکنی است که امکان نصب آن وجود ندارد و می‌توان از این دستگاه به‌صورت رومیزی، ایستاده و دیواری استفاده کرد.