راه اندازی سامانه معرفی اصناف خودرو توسط دانشجویان دانشگاه بیرجند

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۲ دستاوردهای دانشگاه
سامانه معرفی اصناف خودرو " آسان سرویس " توسط دانشجویان دانشگاه بیرجند، تحلیل، طراحی و پیاده سازی شد.
راه اندازی سامانه معرفی اصناف خودرو توسط دانشجویان دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، این سامانه پس از 8 ماه هم اندیشی و ایده پردازی دانشجویان توانست در راستای معرفی، اطلاع رسانی و تسهیل تعاملات بین مردم  و اصناف مرتبط با خودروهای داخلی و خارجی در سراسر کشور گام برداشته و نقطه اتصالی بین کاربران و اصناف مختلف خودرو در سراسر کشور ایجاد نماید.
خدمات ارائه شده در این سامانه کاملا رایگان بوده و هیچ گونه وجهی چه از کاربران و چه از اصناف دریافت نمی شود.
ایده اولیه طرح توسط صمد فلاح مطرح  شد و حسین الله رسانی (مدیرپروژه و برنامه نویس اندروید)، سجاد احمدی (برنامه نویس اندروید)، فاطمه ابراهیمی (برنامه نویس وب) که از دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه بیرجند هستند، اجرایی شد.
این طرح آخرین مراحل تست نهایی خود را به صورت آزمایشی در شهرهای اصفهان، رشت و... سپری کرده و در این مدت کوتاه، نزدیک به 500 صنف در این سامانه ثبت گردیده و پیش بینی می شود تا پایان بهار به 2000 صنف افزایش یابد.
لینک دانلود :   http://asanservice.net/link/asanservice.apk