سخنرانی مجازی خانم مریم عظیمی نژاد با عنوان معرفی نرم افزار راینو و کاربرد آن در طراحی احجام سه بعدی

۲۲ آذر ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۱ کد : ۱۰۹۹۷ اخبار دانشکده

از مجموعه سخنرانی های هفته پژوهش سرکار خانم مریم عظیمی نژاد به معرفی کامل نرم افزار راینو و قابلیت های آن در طراحی احجام، جواهرات و خطی کردن سطوح تزیین شده با گچبری ها، معرق چوب و ... پرداختند.

خانم عظیمی نژاد با ارائه پاورپوینت و پس از آن فیلم های تکمیلی از مراحل انجام یک پروژه در نرم افزار راینو، تمامی ویژگی ها و قابلیت های این نرم افزار را جهت بهره برداری هنرمندان از آن به طور کامل شرح دادند. در پایان نشست مجازی، با توجه به نظر سنجی انجام شده، اکثر شرکت کنندگان تمایل داشتند در دوره تخصصی و تکمیلی نرم افزار راینو توسط سخنران محترم جلسه شرکت کنند که این کارگاه 10 جلسه ای از طرف مرکز کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه بیرجند پس از هماهنگی های لازم، اطلاع رسانی و برگزار خواهد شد.

آخرین ویرایش۲۲ آذر ۱۳۹۹