برگزاری اولین جلسه کمیته بازرسی HSE

برگزاری اولین جلسه کمیته بازرسی HSE

اولین جلسه کمیتۀ بازرسی HSE، سه­ شنبه 30 دی ماه بصورت مجازی در سامانه وبینار برگزار گردید. جلسه با حضور دکتر شاطری مدیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه، دکتر نخعی مطلق مدیر امور اداری و پشتیبانی، دکتر زراعتکار مقدم دبیر شورای HSE و دکتر عقیلی رئیس کمیته بازرسی HSE برگزار شد. در ابتدا دکترعقیلی خلاصه ­ای از عملکرد مرکز بهداشت و درمان در زمینه HSE از سال 92 ارائه نمود و ضرورت ارتقاء کیفی استاندارهای HSE در مدیریت پسماند، سیستم اطفای حریق، ایمنی ساختمان­ ها و راه­ های خروج اضطراری را متذکر شد. در ادامه هر یک از اعضاء نظرات و پیشنهاداتی ارائه نمودند.

شایان ذکر است برای اولین بار شورای سلامت، ایمنی و محیط زیست دانشگاه در تیرماه 98 با هدف ارتقاء سطح HSE در دانشگاه تشکیل شد، آیین نامه داخلی اجرایی شورا در دومین جلسه مصوب گردید و براساس این آیین نامه 11 کمیته در هریک از واحدهای وابسته به دانشگاه اعم از ستاد، معاونت­ ها و آموزشکده ­ها تشکیل شد که کمیته بازرسی موظف به نظارت بر عملکرد هریک از کمیته­ ها در زمینه HSE با بازرسی­ های دوره­ای و ارائه گزارش وضعیت واحدها به دبیر شورا می­ باشد.