برگزاری وبینار افتتاحیه طرح های به پایان رسیده ارتقای خوابگاه های دانشگاه ها با حضور مقام عالی وزارت

جلسه افتتاحیه طرح های به پایان­ رسیده ارتقای خوابگاه­ های دانشگاه ­ها و موسسات آموزش عالی کشور به صورت توامان حضوری و مجازی برگزار شد.

جلسه افتتاحیه طرح های به پایان­ رسیده ارتقای خوابگاه­ های دانشگاه ­ها و موسسات آموزش عالی کشور روز دوشنبه ۶ بهمن 99 به صورت توامان حضوری و مجازی برگزار شد. در این جلسه وزیر، مسئولین سازمان امور دانشجویان و صندوق رفاه، خیرین و برخی از روسای دانشگاه ­ها و معاونین دانشجویی حضور داشتند. طرح حاضر با سطح مشارکت مالی 40 درصد صندوق رفاه، 30 درصد دانشگاه­ ها و 30 درصد خیرین از ابتدای سال جاری آغاز گردید و در بسیاری از دانشگاه­ ها در حال حاضر به اتمام رسیده است. دانشگاه بیرجند هم با استفاده از طرح مذکور موفق به ارتقای دو خوابگاه سرو 2 و صدف 2 گردید. در این جلسه دکتر خورشیدزاده معاون دانشجویی و دکتر خزیمه ­نژاد مدیر دانشجویی شرکت کردند.

کلید واژه ها: وبینار ارتقاء خوابگاه خوابگاه