برگزاری محفل انس با قرآن در دانشکده فنی فردوس در روز میلاد کریم اهل بیت(ع)

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۰:۱۴ کد : ۱۲۷۷۳ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، محفل انس با قرآن در دانشکده فنی و مهندسی فردوس در روز میلاد کریم اهل بیت(ع) با همکاری بسیج دانشجویی شهرستان برگزار شد. در این جلسه که به صورت حضوری و مجازی در محوطه دانشکده برگزار شد حاضرین در جلسه و شرکت کنندگان در این مراسم از طریق فضای مجازی با تلاوت آیاتی از قرآن مجید توسط دو تن از قاریان شهرستان در راستای برگزاری کنگره ملی شهدای دانشجو به ساحت مقدس شهدای انقلاب اسلامی ، شهدای مدافع حرم، شهید قاسم سلیمانی، شهدای دانشجو و شهید محسن فخری زاده ادای احترام کردند. جناب سرهنگ خدادادی؛ فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه پاسداران شهرستان؛ ضمن تبریک میلاد امام حسن مجتبی(ع) از برگزار کنندگان مراسم تشکر کرد و خاطر نشان کرد به گفته ی مقام معظم رهبری زنده نگه داشتن یاد و خاطره ی شهدا کمتر از شهادت نیست. ایشان در بخشی از سخنانش به شرایط حساس منطقه و کشور اشاره کرد و یادآور شد انقلاب اسلامی انقلاب توپ و تانک نیست و نبود بلکه یک انقلاب مردمی بر محور ولایت و مردم سالاری دینی است. نقش مردم ما در پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و انتخابات ها و ... نقش پر رنگی بوده و در سال 1400 نیز ملت ما در آستانه ی آزمون بزرگی قرار دارد که می طلبد با حضور حداکثری و انتخاب آگاهانه برگ زرین دیگری از تاریخ انقلاب اسلامی را به برکت خون شهدا ورق بزند. حجت الاسلام والمسلمین بابایی؛ امامت جمعه فردوس؛ نیز در این مراسم با تفسیر آیاتی از قرآن به نقش پر رنگ امام حسن مجتبی(ع) در بصیرت افزایی مردم جهت قیام عاشورا اشاره کرد و خاطر نشان کرد زمینه ی قیام عاشورا توسط امام حسن(ع) فراهم شد. ایشان شرکت در انتخابات را یک وظیفه ملی و شرعی در راستای تحقق ایران قوی دانست. لازم به ذکر است در این مراسم گروه تواشیح نورالهدی نیز به اجرای برنامه پرداختند و پایان بخش برنامه مداحی مداح اهل بیت بود.