برگزاری جلسه شورای سلامت، ایمنی و محیط زیست پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۲۶ تیر ۱۴۰۰ | ۱۳:۳۲ کد : ۱۳۷۵۰ اخبار دانشکده

جلسه شورای سلامت، ایمنی و محیط زیست پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست در تاریخ شنبه 1400/4/26 به صورت مجازی برگزار گردید.
در این جلسه جناب اقای دکتر شهیدی و سایر اعضا به پیگیری مصوبات قبلی پرداختند. در ادامه آقای مهندس صمدزاده پیشنهاد دادند با توجه به احتمال حضور فیزیکی دانشجویان از ترم آینده و واکسیناسیون اعضای هیأت علمی ، دانشجویان و کارکنان، پیگیری واکسیناسیون کارکنان واحد مزرعه و سایر واحدهای آموزشی و پژوهشی پردیس انجام گردد. همچنین  پیشنهاد گردید تا کارگاه سلامت و ایمنی کار برای کلیه کارکنان پردیس و واحدهای تابعه آن توسط متخصصین امر برگزار گردد.  همکاری دانشگاه برای انجام آزمایشات دوره ای سلامت برای کارکنان واحدهای گوناگون پردیس از دیگر مصوبات این جلسه بود.

آخرین ویرایش۲۶ تیر ۱۴۰۰