برگزاری وبینار مهارت حل تعارض

۰۶ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۱ کد : ۱۳۸۴۴ اخبار کارگاه های آموزشی
وبینار مهارت حل تعارض در تاریخ ۵ مرداد ۱۴۰۰ در سامانه وبینار دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

این وبینار با توضیح خانم دکتر راضیه حافظ مدرس کارگاه درباره اهمیت مهارت حل تعارض و کنترل خشم در موقعیت های مختلف زندگی آغاز شد.

مدرس کارگاه با بیان این که انسان دارای هیجان های مختلف می­باشد و خشم یکی از هیجان های اصلی که تجربه میکنیم از دانشجویان خواستند عکس العمل های خود را در برابر موقعیتهای خشم برانگیز بیان کرده و با دیگران به اشتراک بگذراند.

از دیگر موضوعات مطرح شده در این وبینار تعریف هیجان، بعد فیزیکی، ذهنی و فکری و هدفمندی، تعریف تعارض و خشم، ویژگی های مغز قدیم،منطقی و احساسی، روشهای ناسالم حل تعارض، شرایط حل تعارض و مذاکره را میتوان نام برد.

این کارگاه دو ساعته همراه با پخش کلیپ و مشارکت فعال دانشجویان مورد استقبال قرار گرفت و در انتها کتابهایی جهت مطالعه بیشتر برای کنترل خشم و مهارت حل تعارض معرفی گردید.

آخرین ویرایش۰۶ مرداد ۱۴۰۰

نظر شما :