کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه بیرجند به مکتا پیوست

انعقاد تفاهم نامه همکاری با مجمع کتابخانه های تخصصی استان قم (مکتا)

انعقاد تفاهم نامه همکاری با مجمع کتابخانه های تخصصی استان قم (مکتا)

با انعقاد تفاهم نامه با مجمع کتابخانه های تخصصی استان قم ( مکتا) کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه بیرجند به مکتا پیوست. این تفاهم نامه به منظور دسترسی کاربران دانشگاه بیرجند به منابع الکترونیکی کتابخانه های تخصصی استان قم است. این منابع که بیشتر در حوزه علوم انسانی و اسلامی است از طریق مکتا دسترسی برخط به تمام منابع دیجیتال شده کتابخانه های مذکور برای کاربران دانشگاه بیرجند فراهم شده است. این منابع شامل مقالات نشریات، کتب، نسخ خطی، گزارشات و ... است.

همچنین این تفاهم نامه بر اساس همکاری مشترک در زمینه علمی، تحقیقاتی، کاربردی و فرهنگی منعقد شده است.همکاری طرفین در زمینه اجرای طرح های پژوهشی مشترک تلاش برای استفاده هرچه بیشتر از ظرفیت های موجود در جهت برگزاری کارگاه ها، همایش ها، سمینارها، نمایشگاه ها و دوره های آموزشی مورد توافق طرفین در حوزه فعالیت کتابخانه‌ها است. همچنین اقدام طرفین در زمینه انتشار کتاب و نشریات در چارچوب قوانین و مقررات، مبادله و اهدای کتاب و سایر منابع اطلاعاتی به منظور غنی سازی مجموعه ها و تکمیل کسری منابع طرفین و نیز ارائه تسهیلات ویژه به پژوهشگران و کارشناسان طرفین بر اساس قوانین و مقررات تنها برخی از توافقات و تعهدات طرفین در این تفاهم نامه است.

( ۱ )