برگزاری نشست انتقال تجربیات توسط دانش‌آموخته ممتاز دانشگاه بیرجند

نشست «انتقال تجربیات توسط دانش‌آموخته ممتاز دانشگاه بیرجند» با حضور آقای محمد شکوهی‌فر، دانش‌آموخته رشته مطالعات ترجمه دانشگاه بیرجند، رتبه ۱ کارشناسی‌ارشد ژورنالیسم پزشکی ۱۴۰۱ و مربی همتای مرکز مشاوره و توانمندسازی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی و خانم فاطمه علی‌آبادی، مسئول طرح مربیان همتا مرکز مشاوره و توانمندسازی، روز دوشنبه ۵ دی ماه ۱۴۰۱، به مدت ۲ ساعت در سامانه وبینار مرکز مشاوره و توانمندسازی برگزار گردید.

در ابتدای نشست آقای شکوهی‌فر، در مورد کنکور کارشناسی‌ارشد وزارت علوم و وزارت بهداشت و شرایط مورد نیاز برای موفقیت در کنکور کارشناسی‌ارشد، معدل و شرایط پذیرش بدون آزمون (سهمیه‌ی استعداد درخشان) توضیح دادند. سپس به معرفی بنیاد ملی نخبگان، اهداف و شیوه‌های پشتیبانی مادی و معنوی و انواع طرح‌های آن پرداختند. در ادامه به توضیح مفصل طرح شهید وزوایی، طرح شهید احمدی روشن، طرح شهید بابایی، طرح شهید صیاد شیرازی، طرح جذب در دستگاه های اجرایی، طرح شهید شهریاری و طرح شهید تهرانی مقدم پرداختند. در پایان نیز نکات مهم برای موفقیت در طرح‌های بنیاد ملی نخبگان را بیان کردند. نشست به صورت تعاملی برگزار گردید و آقای شکوهی فر به سؤالات شرکت کنندگان پاسخ دادند.

نظر شما :