برگزاری ۲۰ ژوژمان پایان ترم توسط گروه فرش، هنر اسلامی و طراحی و چاپ پارچه

۲۸ دی ۱۴۰۱ | ۲۳:۵۵ کد : ۲۲۴۸۳ اخبار دانشکده
در ادامه برگزاری امتحانات پایان ترم دانشکده هنر، ژوژمان پایانی گروه فرش، هنر اسلامی و طراحی و چاپ پارچه برگزار شد
برگزاری ۲۰ ژوژمان پایان ترم توسط گروه فرش، هنر اسلامی و طراحی و چاپ پارچه

به گزارش دانشکده هنر، همزمان با برگزاری امتحانات پایان ترم دانشکده ، ژوژمان پایانی دانشجویان گروه های آموزشی فرش، هنر اسلامی و طراحی و چاپ پارچه برگزار شد.

دکتر آرزو پایدارفرد، مدیر گروه آموزشی فرش، هنر اسلامی و طراحی و چاپ پارچه ضمن اعلام این خبر گفت: طبق روال هر نیمسال تحصیلی، دانشجویان، دروس مختلف تحصیلی خود را که در آن نیمسال فراگرفته اند را بصورت عملی ارائه می نمایند. وی در ادامه خاطر نشان کرد: در این نیمسال حدود 20 ژوژمان که مربوط به دروس مختلف ارائه شده توسط گروههای آموزشی فرش، هنر اسلامی و طراحی و بافت پارچه بود، توسط دانشجویان این گروهها بصورت عملی ارائه و در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.

دکتر پایدار فرد، همچنین گفت: این کارها در قالب دروس هندسه نقوش در هنرهای سنتی ایران، رنگ و نقطه فرش، بافت فرش، چاپ پارچه مقدماتی، طراحی پارچه مقدماتی، کارگاه تذهیب، مبانی هنرهای تجسمی، انسان طبیعت طراحی، کارگاه طراحی سنتی، طراحی پایه، کارگاه نگارگری، تشعیر، کارگاه گل و مرغ سازی و ..... ارائه شد.

وی ضمن سپاس از اساتید این دروس، اعلام کرد: این ژوژمان ها توسط دکتر مریم عظیمی نژاد، دکتر هما مالکی، فرزانه فخر، زیبا رادنیا، محمود دلخوش، اعظم محمودی، فهیمه عسکری، معصومه قربانی، علی مولائی، فروزان اربابی، مریم علی‌آبادی، محبوبه غلامپور، وحیده حسامی، سودابه حسینی، غلامرضا بی باک، محمدامین حاجی زاده و ....  به دانشجویان آموزش داده شد.

مدیر گروه آموزشی فرش، هنراسلامی و طراحی و چاپ پارچه در پایان گفت: آثار برتر این ژوژمان ها بزودی در قالب نمایشگاهی در معرض دید علاقمندان قرار خواهد گرفت.