برگزاری کارگاه ثبت اختراع ورزشی توسط انجمن علمی بیومکانیک ورزشی با همکاری هسته کارآفرینی پردیس علوم رفتاری

۰۶ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۵ کد : ۲۲۹۱۱ اخبار دانشکده

انجمن علمی بیومکانیک ورزشی با هدف آشناسازی دانشجویان رشته علوم ورزشی با روند ثبت اختراع کارگاه ثبت اختراع ورزشی را با همکاری هسته کارآفرینی پردیس علوم رفتاری برگزار نمود. این کارگاه به مدت 2 ساعت با تدریس مهندس امین هوش افزا مدیر فناوری و تجاری‌سازی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی در ساعت 16 عصر روز چهارشنبه 1401/12/03 به‌صورت مجازی برگزار شد. ایشان در ابتدا به اهمیت ثبت اختراع و نقش آن در پیشرفت کشور و اهمیت آن در عرصه کارآفرینی و رزومه شغلی پرداختند. سپس درباره حق مالکیت فکری، انواع اختراع و دسته­ بندی آن و مراحل ثبت آن توضیحات کاملی را ارائه نمودند. این کارگاه در ساعت 18 همان روز خاتمه یافت. در این کارگاه  شرکت‌کنندگان از طریق نرم‌افزار Adobe Connect شرکت نمودند. برای شرکت‌کنندگان از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی گواهی حضور صادر می ­شود.

آخرین ویرایش۰۸ اسفند ۱۴۰۱