برگزاری نشست آموزشی با موضوع «شکست عاطفی»

نشست آموزشی با موضوع «شکست عاطفی» با حضور خانم سمانه موسوی، کارشناس‌ارشد مشاوره خانواده، روز سه‌شنبه ۱۶ اسفند ماه ۱۴۰۱، به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی و کانون دانشجویی همیاران سلامت روان و با همکاری کانون دانشجویی مهارت‌های زندگی و آسیب‌های اجتماعی، به مدت ۲ ساعت در محل کارگاه اندیشه مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

در ابتدای نشست، معارفه صورت گرفت و شرکت‌کنندگان با یکدیگر آشنا شدند. خانم موسوی در ادامه‌ی جلسه‌ در مورد معنی عشق و مراحل یک عشق شورانگیز صحبت کردند. سپس به تعریف شکست عاطفی و روش‌های پیشگیری از آن و شیوه‌های خودتسکین‌دهی اعم از یادگیری مدیریت هیجان پرداختند. این نشست با استقبال خوبی روبه رو شد و مقرر شد که این سلسله نشست‌ها با موضوعات روان‌شناختی متنوع ادامه داشته باشد.

نظر شما :