اختتامیه مسابقات لیگ فوتسال استانی دانشجویان پسر

۱۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۷ کد : ۲۴۲۰۱ اخبار اخبار هیأت
اختتامیه مسابقات لیگ فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه های استان خراسان جنوبی به مناسبت دهه کرامت، به همّت هیأت ورزش های دانشگاهی استان با همکاری مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه بیرجند، ۹ خرداد ۱۴۰۲ در سالن فجر برگزار شد.

مسابقات لیگ فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه های استان از تاریخ 7 تا 9 خرداد 1402، به میزبانی دانشگاه بیرجند و با شرکت تیم های دانشگاه آزاد اسلامی، آموزشکده فنی و حرفه ای ابن حسام، دانشگاه شهید باهنر فرهنگیان، دانشگاه بیرجند برگزار شد. در این مسابقات دانشگاه آزاد اسلامی مقام اول، دانشگاه بیرجند مقام دوم و دانشگاه شهید باهنر فرهنگیان مقام سوم را از آن خود کردند.

مراسم اختتامیه مسابقات با حضور دکتر عزیزی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر چهکندی مدیر دانشجویی دانشگاه بیرجند ، سیّد بهنام حسینی معاون مدیر امور دانشجویی، جواد یساری مدیر تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی و نایب رئیس هیأت ورزش های دانشگاهی، سجاد سرزهی خزانه دار هیأت ورزش های دانشگاهی و سایر ورزشکاران و مربیان برگزار گردید.