برگزاری مسابقات ورزشی جشنواره بهاره ویژه دانشجویان پسر

۱۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۲ کد : ۲۴۲۶۳ اخبار اخبار دانشجویی
مسابقات ورزشی جشنواره بهاره ویژه دانشجویان پسر، بهار ۱۴۰۲ در خوابگاه های دانشجویی برگزار شد.

رشته های ورزشی پنالتی بسکتبال، دارت، طناب زنی، فریزبی، پنالتی گل کوچک، در بهار 1402 به مناسبت جشنواره بهاره ویژه دانشجویان پسر برگزار گردید.
در مسابقه فریزبی خوابگاه ابوذر، محمد مهدی آشنا مقام اول، محمد رسول شادمان مقام دوم و مهدی طغرلی مقام سوم و در مسابقه پنالتی گل کوچک خوابگاه ابوذر، محمد بهی مقام اول، مجتبی برفی مقام دوم و مهدی طغرلی مقام سوم و در مسابقه دارت خوابگاه ابوذر امیرحسین زارعیان مقام اول، محمدرضا شبانی مقام دوم، محمد بهی مقام سوم و در مسابقه طناب زنی جواد قنبری مقام اول، علیرضا صالحی مقام دوم و منصور حیدرپور مقام سوم را کسب کردند.

در مسابقه گل کوچک خوابگاه گلستان، آرش سروری مقام اول، جلال وکیلی مقام دوم و محمد حسن گرجی مقام سوم و در مسابقه فریزبی خوابگاه گلستان، عرفان حافظ مقام اول، سیاوش کریمی مقام دوم و امیر بردبار مقام سوم، در مسابقه دارت خوابگاه گلستان، محمد مبین گرجی مقام اول، علیرضا عرفان مقام دوم و محمد جواد محمدی مقام سوم و در مسابقه طناب زنی سیروس جهان بخش مقام اول، محمد حیدری مقام دوم و امیر محمد بردبار مقام سوم را از آن خود کردند.

در مسابقات دارت سالن امید، عرفان احسانی مقام اول، علی الله دادیان مقام دوم و محمد مهدی اسدی مقام سوم و در مسابقه طناب زنی علیرضا بابازاده مقام اول، خالد نورشاهی مقام دوم و منصور حیدر پور مقام سوم  و در مسابقه پنالتی بسکتبال سیّد علی پزشک مقام اول، پویا صفرزاده مقام دوم و امیرعلی نصری مقام سوم، در مسابقه آمادگی جسمانی سبحان خونیکی درمیان مقام اول، کیان عباسی مقام دوم و احمد عبدالهی مقام سوم را کسب کردند.