برگزاری جلسه «معارفه با مربیان همتای مرکز مشاوره و سبک زندگی» به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

جلسه «معارفه با مربیان همتای مرکز مشاوره و سبک زندگی» همزمان با شروع سال تحصیلی جدید با حضور فاطمه علی‌آبادی و محبوبه الهامیان (کارشناسان واحد آموزش، پژوهش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی)، دوشنبه ۲۴ الی چهارشنبه ۲۶ مهر ماه ۱۴۰۲ در محل اتاق جلسات مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

جلسات با هدف ارتباط مؤثرتر با مربیان همتا و رفع ابهامات احتمالی در روند اجرایی طرح به صورت انفرادی برگزار گردید.

در این جلسه ابتدا به چرایی نیاز به مربیان همتا اشاره و سپس اهداف طرح مربیان همتا در جهت رفع نیازهای دانشجویان جدیدالورود برشمرده شد. انتظارها از مربیان همتا و دانشجویان و زمینه همکاری به طور کامل تشریح و بایدها و نبایدهای همکاری در طرح مربیان همتا توضیح داده شد.

همچنین اهداف و جزئیات هر جلسه‌ای که مربیان همتا برگزار خواهند کرد به طور کامل و جامع تشریح گردید و به تمامی سؤالات مربیان همتا پاسخ داده شد.

درانتها نیز پیشنهادهای مربیان همتا به طور کامل مورد بررسی قرار گرفت.

نظر شما :