برگزاری اولین جلسه کارگروه مشورتی بانوان در دانشگاه بیرجند

برگزاری اولین جلسه کارگروه مشورتی بانوان در دانشگاه بیرجند

اولین جلسه کارگروه مشورتی بانوان دانشگاه بیرجند با حضور خانم حسامی مشاور ریاست دانشگاه در امور بانوان و خانواده و جمعی از اعضای هیات‌علمی و کارمندان و همیاران علمی دانشگاه در تاریخ 14آذرماه 1402 در مکان سالن رسانه دانشگاه بیرجند برگزار گردید. در این جلسه، که رابطین امور بانوان در دانشکده‌ها و ادارات دانشگاه شرکت داشتندعلاوه بر طرح مباحث و مشکلات هر حوزه ،حاضرین به ارائه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و به ضرورت ایجاد فضایی پرنشاط وامید آفرین در بین بانوان دانشگاهی تاکید نمودند. لزوم برگزاری نشست های صمیمانه در فضای غیر اداری ، بررسی امکان استفاده از ذخیره مرخصی ها و پیگیری در این خصوص ،در نظر گرفتن زمان اختصاصی برای استفاده همکاران از مرکز مشاوره ،طرح مباحث مربوط به امور ورزش وسلامت بانوان،و... از جمله مباحثی بود که در این جلسه مطرح گردید.