بازدید دانش آموزان هنرستان فنی و حرفه‌ای انقلاب از پردیس علوم رفتاری

تعداد ۴۵ نفر از دانش آموزان رشته علوم انسانی هنرستان فنی و حرفه‌ای انقلاب روز سه‌شنبه ۲۱ آذرماه از پردیس علوم رفتاری بازدید کردند.
۲۱ آذر ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۷ کد : ۲۶۲۶۷ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی پردیس علوم رفتاری، تعداد 45 نفر از دانش آموزان رشته علوم انسانی هنرستان فنی و حرفه‌ای انقلاب روز سه‌شنبه 21 آذرماه از پردیس علوم رفتاری بازدید کردند. دانش آموزان در محل‌های آزمایشگاه علوم شناختی، کارگاه علم اطلاعات و دانش‌شناسی، کارگاه‌های دانشجویان هنر و تعدادی از کلاس‌های آموزشی حضور یافته و با رشته‌های فعال در پردیس آشنا شدند. دکتر مقرنسی مدیر گروه علوم ورزشی و دکتر رمضان زاده جهت آشنایی دانش آموزان توضیحاتی را در خصوص رشته‌های علوم تربیتی و روان‌شناسی و علوم ورزشی ارائه دادند. در پایان ضمن پذیرایی، هدیه‌ای به رسم یادبود از طرف معاونت آموزشی دانشگاه به دانش آموزان اهدا شد.

آخرین ویرایش۲۱ آذر ۱۴۰۲