دانش آموزان هنرستان فنی و حرفه‌ای انقلاب اسلامی بیرجند از دانشکده ادبیات و علوم انسانی بازدید کردند

۲۱ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۳ کد : ۲۶۲۷۶ اخبار دانشکده
دانش آموزان هنرستان فنی و حرفه‌ای انقلاب اسلامی بیرجند روز سه شنبه ۱۹ آذرماه از دانشکده ادبیات و علوم انسانی بازدید کردند.

دانش آموزان  هنرستان فنی و حرفه‌ای انقلاب اسلامی بیرجند با همراهی مسئولین هنرستان  روز سه شنبه 19 آذرماه از دانشکده ادبیات و علوم انسانی بازدید کردند. در ابتدا دکتر محمد اسکندری ثانی، مدیرگروه آموزشی جغرافیا، در سخنانی مهارت آموزی دانش آموزان برای ورود به بازارکار در آینده و کسب استقلال مالی برای زنان را بااهمیت دانست. وی در ادامه به مزیت ادامه تحصیل در دانشگاه بیرجند و بهره برداری از امکانات مطلوب آموزشی، ورزشی و فوق برنامه دانشگاه اشاره کرد. سپس دکتر سعید عامری، عضو هیات علمی گروه زبان انگلیسی، ضمن تشریح رشته-گرایش های زبان انگلیسی در دانشگاه بیرجند، شرایط قبولی در رشته های مترجمی انگلیسی و ادبیات انگلیسی را از طریق آزمون سراسری برای دانش آموزان بیان کرد و دانشگاه های نزدیک به استان خراسان جنوبی که این رشته در آنها دایر است را معرفی نمود.