اولین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد

۱۵ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۰ کد : ۲۶۱۶۴ اخبار دانشکده

اولین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی با حضور هیات رئیسه، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشکده در روزهای چهارشنبه 15 و شنبه 18 آذرماه برگزار شد. در این نمایشگاه دو روزه که با همکاری کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه تشکیل شد طرح های پژوهشی، کتاب های تالیفی، تصحیح و ترجمه، همایش های برگزار شده، کارگاه های برگزار شده، مجلات و نشریات منتشر شده از سوی اعضای هیات علمی از سال های اولیه انتشار تاکنون در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.
دکتر حامد نوروزی مسئول امور پژوهشی دانشکده هدف از برگزاری این نمایشگاه را هم افزایی توان پژوهشی استادان و دانشجویان دانشکده از طریق ارتباط پیوسته با یکدیگر و اطلاع از حوزه های پژوهشی استادان و گروه های آموزشی دیگر  دانست. وی همچنین بر این موضوع تاکید کرد که تلاش شده است سوابق پژوهشی دانشکده از قدیمی ترین پژوهش ها رصد و سیر افزایشی یا کاهشی آنها بررسی و خلاها و نقایص موجود، برطرف شود.