کسب رتبه ممتاز در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۸ توسط دانشجویان دانشکده ادبیات و علوم انسانی

۱۹ تیر ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۰ کد : ۴۰۴۱ اخبار دانشکده

دانشجویان رشته های حقوق، ادبیات انگلیسی، جغرافیا و علوم سیاسی در آزمون کارشناسی ارشد سال 1398 موفق به کسب رتبه های برتر شدند.

"علی طالبی" و "علی اصغر رجعتی"، دانشجویان رشته حقوق دانشگاه بیرجند، موفق به کسب "رتبه اول" آزمون کارشناسی ارشد سال 1398 در رشته های "حقوق خصوصی" و "حقوق عمومی" شدند.

"سید ایمان زین الدین" و "مجتبی رستم پور جهرمی" دانشجویان رشته ادبیات انگلیسی، به ترتیب توانستند رتبه 13 و 30 را در رشته های "آموزش زبان انگلیسی" و "ادبیات انگلیسی" به دست آورند.

"مریم صادقی" دانشجوی رشته جغرافیا در گرایش "آمایش سرزمین" رتبه 37 و گرایش "جغرافیا و برنامه ریزی روستایی" رتبه 48 و "رضا رسائی نژاد" دیگر دانشجوی رشته جغرافیا رتبه 36  گرایش "جغرافیا و برنامه ریزی روستایی" را کسب کردند.

همچنین دو نفر از دانشجویان رشته علوم سیاسی نیز موفق  به کسب رتبه های 19 و 33 آزمون کارشناسی ارشد سال 98 گردیدند.