انتخاب دانشجوی دانشگاه بیرجند به عنوان بازرس اتحادیه انجمنهای علمی کشور

۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۵:۳۹ کد : ۱۱۹۳۴ اخبار برگزیده معاونت اخبار تشکل های دانشجویی
انتخاب دانشجوی دانشگاه بیرجند به عنوان بازرس اتحادیه انجمنهای علمی کشور

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند و به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران( ایسنا)، نشست اتحادیه انجمنهای علمی دانشجویی تاریخ دانشگاههای سراسر کشور برگزار شد.

محمودی‌زاده، کارشناس انجمنهای علمی د انشجویی دانشگاه بیرجند در گفتگو با خبرنگار فرهنگی گفت: در جلسه اخیر دبیران انجمن های علمی تاریخ کشور که با حضور ۲۵ دانشگاه از سراسر کشور برگزار شد، اساسنامه پیشنهادی وزارت علوم بررسی شد و سپس با در نظر گرفتن اصلاحاتی اساسنامه با اکثریت آرا به تصویب رسید.در ادامه این جلسه، انتخابات شورای مرکزی اتحادیه برگزار شد و اعضای شورای مرکزی این اتحادیه انتخاب شدند. محمودی زاده در ادامه افزود: در این جلسه که در سامانه مجازی اتحادیه‌های انجمن‌های علمی وزارت علوم برگزار شد، با اکثریت آرای اعضای شورای مرکزی، امین داودی به عنوان دبیر اتحادیه انتخاب شد.همچنین سید محمدرضا مزینانی، دانشجوی تاریخ دانشگاه بیرجند به عنوان بازرس اتحادیه با رای اکثریت انتخاب شد.