برگزاری مسابقه آشنایی با تاثیر اعتیاد بر افراد جامعه

برگزاری مسابقه آشنایی با تاثیر اعتیاد بر افراد جامعه

از عوامل اصلی بروز اعتیاد در جامعه می‌توان به، عوامل خطرزای محیطی مثل (هنجار بودن مصرف موادمخدر، خرده فرهنگ‌ها، عوامل مربوط به دوستان مدرسه و محل سکونت و محل کار، موقعیت‌های مخاطره آمیز، کمبود امکانات تفریحی و ورزشی، کمبود امکانات حمایتی و مشاوره ای) و وضعیت اقتصادی جامعه مثل فقر، نابرابری و بی عدالتی، بیکاری و شرایط سیاسی و فرهنگی و سیاست گذاری‌های درمانی و اجتماعی اشاره کرد. کانون مهارت های زندگی و آسیب های اجتماعی با همکاری کانون سلامت روان و کانون مطالعات اجتماعی در راستای آشنایی بیشتر دانشجویان با تاثیرات اعتیاد، اقدام به برگزاری مسابقه آشنایی با تاثیر اعتیاد بر افراد جامعه در تاریخ1400/01/25 نموده است. تعداد 39 نفر از دانشجویان در این مسابقه شرکت نموده و پس از دریافت فایل سوالات، پاسخ های خود را در قالب پیام ارسال نمودند. جمعا مبلغ 220 هزار تومان به 3 نفر از برگزیدگان اعطا گردید. مسئول اجرایی این طرح، مریم هادی، یوسف اسفلانی و محبوبه شفیعی، دبیر کانون های مهارت های زندگی و آسیب های اجتماعی، سلامت روان و مطالعات اجتماعی بوده است.