برگزاری مسابقه کتابخوانی دانشگاه و دفاع مقدس

برگزاری مسابقه کتابخوانی دانشگاه و دفاع مقدس

دوران دفاع مقدس را یادآور رشادت رزمندگان و ایثارگرانی دانست که برای لبیک به ندای امام خویش عاشقانه جان سپردند تا پرچم اسلام و انقلاب بر زمین نماند. بیان و انتقال تاریخ دفاع مقدس و ناگفته‌های آن به نسل نوجوان از وظایف هر ارگانی به شمار می‌رود. در همین راستا معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند با همکاری کانون حماسه و دفاع مقدس و کانون کتاب، مسابقه کتابخوانی را در 9مهرماه1400به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس ویژه دانشگاهیان برگزار کرد. ترویج کتاب‌خوانی دفاع مقدس و انتقال ارزش‌های انقلاب و آشنایی با شهدا، رزمندگان و ایثارگران دانشگاه بیرجند از جمله اهداف برگزاری این مسابقه بوده است. این مسابقه برگرفته از کتاب « دانشگاه و دفاع مقدس» می باشد. در 10مهرماه 1400 پس از پایان مهلت شرکت در مسابقه، نفرات برتر اعلام شدند و جوایز نفیسی به ایشان تعلق گرفت.