وبینار مجازی مهارت خودآگاهی توسط کانون مهارت های زندگی و آسیب های اجتماعی برگزار شد.

خودآگاهی دانش و درکی است که هر فرد از خودش دارد. در واقع کسب تصویری واضح و شفاف از ارزش‌ها، نگرش‌ها، نیازها، علایق، اهداف و اولویت‌ها است. بنابراین خود آگاهی اطلاع یافتن از حس‌های ورودی، افکار و عواطف خویش است. این مفهوم بسیار نزدیک به مفهوم خودشناسی است. با این تفاوت که خودآگاهی به دانستن احساسات و افکار برمی‌گردد، در حالی که خودشناسی به دانستن چرایی این احساسات و افکار اشاره دار. کانون مهارت های زندگی وآسیب های اجتماعی در راستای افزایش مهارت خودآگاهی در دانشجویان اقدام به برگزاری کارگاهی تحت عنوان مهارت خودآگاهی درتاریخ 1400/11/29 نموده است. در این کارگاه به مسائلی مانند تعریف خودآگاهی ، اهداف خودآگاهی، فواید خودآگاهی، اجزای خودآگاهی و جنبه های مختلف خودآگاهی و ... پرداخته شد.