نشست مهم ترین چالش های زنان امروز توسط کانون عفاف و حجاب با همکاری کانون مهدی یاوران و کانون خیریه نهال برگزار شد.

اهمیت زن در اسالم بسیار ویژه و پر اهمیت است. اسلام احترام بالای برای مقام زن قائل شده است. آفرینش زن و مرد از یک گوهر است و همه ی زنان و مردان مبدأ فاعلی واحد داشته، چه این که مبدأ فاعلی همه ی انها خدای یگانه و یکتاست و هیچ مزیتی برای مرد نسبت به زن در اصل آفرینش نیست.

کانون عفاف و حجاب  با همکاری کانون مهدی یاوران و کانون خیریه نهال دانشگاه بیرجند در راستای سالروز جهانی زن و اهمیت مقام زنان در جوامع اسلامی  اقدام به برگزاری نشستی تحت عنوان مهم ترین چالش های زنان امروز با تدریس جناب دکتر مهدی اسد الهی زارگز، استاد دانشگاه و حوزه علمیه و همچنین مشاور خانواده درتاریخ دوشنبه 16 اسفند 1400 نموده است.