برگزاری جلسه ی فارغ التحصیلی فارغ التحصیلان و معارفه ی دانشجویان جدید الورود دانشکده ی فنی فردوس

۲۲ مهر ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۳ کد : ۱۰۱۴۷ اخبار دانشکده اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، جلسه ی فارغ التحصیلی فارغ التحصیلان و معارفه ی دانشجویان جدید الورود دانشکده ی فنی و مهندسی فردوس در مورخ 99/07/22به صورت مجازی برگزار شد. دکتر آیتی؛ معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند؛ در این جلسه ضمن تبریک فرا رسیدن سال تحصیلی جدید محضر دانشجویان از همراهی همکاران و دانشجویان در شرایط موجود تشکر و قدردانی کرد و از دانشجویان خواست تا با ارتباط مستمر با اساتید و پیگیری امور آموزشی از افت تحصیلی جلوگیری نمایند. تهدید را به فرصت تبدیل کنند و شرایط خوبی را برای خود و دانشگاه رقم زنند.

دکتر واحدی پور؛ ریاست دانشکده فنی و مهندسی؛ نیز ضمن عرض خیر مقدم خدمت دانشجویان جدید الورود از فارغ التحصیلان دانشکده خواست تا صادقانه و دلسوزانه برای رشد و تعالی این خطه اسلامی خدمت کنند. واحدی پور در ادامه ی جلسه از دانشجویان خواست تا از نبوغ شان استفاده کنند، راهی بیابند و راهی بسازند، تا دیگران نیز بتوانند از این موقعیت استفاده نمایند. در ادامه معاون محترم آموزش دانشکده ، به بیان و تشریح آیین نامه ها و قوانین آموزشی پرداخت. معاون محترم اداری و مالی و مدیران محترم گروه های آموزشی نیز به بیان موضوعات حوزه ی کاری خود پرداختند.  در پایان با اهدای لوح تقدیر به فارغ التحصیلان از آنان تشکر و قدردانی به عمل آمد.

آخرین ویرایش۳۰ مهر ۱۳۹۹