با حضور رئیس و دبیر شورای صنفی کارمندان دانشگاه بیرجند، نشست مشترک شورای صنفی کارمندان دانشگاه بیرجند و دانشگاه صنعتی برگزار شد

اولین جلسه مشترک شورای صنفی مرکزی کارمندان دانشگاه بیرجند با اعضای شورای صنفی کارمندان دانشگاه صنعتی بیرجند برگزار شد.

به گزارش شورای صنفی مرکزی کارکنان دانشگاه بیرجند و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه صنعتی، با هدف تبادل نظر درخصوص مسائل روز کارکنان دانشگاهها نشست مشترک شورای صنفی مرکزی دانشگاه بیرجند و دانشگاه صنعتی، روز شنبه ۱۳ خردادماه سال جاری به میزبانی دانشگاه صنعتی بیرجند و با حضور رئیس و دبیر شورای صنفی کارمندان دانشگاه بیرجند در محل سالن جلسات ساختمان آموزشی شماره یک دانشگاه صنعتی برگزار گردید. در این جلسه موارد صنفی و رفاهیات کارمندان از جمله حق مسکن، فوق‌العاده ویژه، بهره‌وری و جبران خدمات، سرانه رفاهی سالانه و.... به شور و تبادل نظر گذاشته شد. همچنین مقرر گردید جلسات مشترک ادامه‌دار باشد و در اولین فرصت جلسه مشترک استانی با حضور نمایندگان شوراهای صنفی مرکزی کارمندان دانشگاه‌های استان خراسان جنوبی جهت هم فکری و هم‌افزایی برگزار گردد.

آخرین ویرایش۱۵ مرداد ۱۴۰۲