جلسه مشترک کارگروه اخلاق حرفه ای سازمان نظام مهندسی ساختمان استان و دانشجویان عمران دانشگاه بیرجند

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۳ کد : ۲۷۵۵۵ اخبار دانشکده

روز شنبه جلسه مشترک کارگروه اخلاق حرفه ای سازمان نظام مهندسی ساختمان استان و جمعی از دانشجویان رشته مهندسی عمران دانشگاه بیرجند در محل سازمان نظام مهندسی برگزار گردید. این جلسه که در قالب درس مقررات ملی ساختمان برنامه ریزی گردیده بود، با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان با سازمان نظام مهندسی و جایگاه اخلاق مهندسی برگزار شد. در این جلسه اعضای کارگروه اخلاق حرفه ای استان درخصوص اخلاق و اخلاق مهندسی و چالشهای حوزه مهندسی از منظر اخلاقی و تجربیات کاری مرتبط توضیحاتی برای دانشجویان ارائه دادند و در انتها هم در قالب پرسش و پاسخ دانشجویان سوالات خود را مطرح نمودند.