برگزاری نشست  دبیران هم‌اندیشی دانشگاه‌های خراسان جنوبی

۲۰ آبان ۱۳۹۹ | ۱۴:۴۹ کد : ۱۰۵۳۳ اخبار ستادی
نشست دبیران هم‌اندیشی پیرامون راه‌اندازی سامانه «نجم» سه شنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۹ به‌صورت مجازی برگزار شد.
برگزاری نشست  دبیران هم‌اندیشی دانشگاه‌های خراسان جنوبی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، حجه الاسلام والمسلمین محمدعلی جعفری رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه‌های خراسان جنوبی ضمن اشاره به راه‌اندازی  سامانه نجم  مجمع تشخیص مصلحت نظام  گفت : اگر تا حالا در مورد خروجی نشست‌‌های هم اندیشی اساتید نکاتی مطرح بود  با توجه به میدانی که گشوده شد می‌تواند ارتباط  و نقش اساتید  در سیاست های کلان نظام در جلسات هم اندیشی  پر رنگ و به مجمع  تشخیص مصلحت نظام  انتقال نماید.
رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه‌های خراسان جنوبی  ادامه داد مجمع تشخیص مصلحت نظام بازوی مشورتی  رهبر معظم انقلاب هست و این میدانی که مجمع تشخیص مصلحت نظام به روی اساتید گشوده می‌تواند کمک کننده باشد خرد جمعی اساتید در پیشرفت و تعالی جامعه اسلامی درمسایل مختلف که  از طریق مجمع تشخیص مصلحت نظام منتقل شود به رهبرمعظم انقلاب اسلامی که عالی‌ترین جایگاه کشور و نظام هستند.
در این نشست دبیران هم اندیشی دانشگاه‌های استان نقطه نظرات خود را  پیرامون سامانه نجم ، سالروز وحدت حوزه و دانشگاه و گفتمان انقلاب مورد بحث و بررسی قرار دادند.