برگزاری جلسه هماهنگی جشنواره برترین‌های اجتماعی خراسان جنوبی

۱۵ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۷:۵۲ کد : ۱۱۸۱۲ اخبار ستادی
جشنواره هماهنگی برترین‌های اجتماعی خراسان جنوبی در سالن شکوه شرق دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری جلسه هماهنگی جشنواره برترین‌های اجتماعی خراسان جنوبی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جشنواره هماهنگی برترین‌های اجتماعی خراسان جنوبی با هدف تجلیل از برنامه‌ها و فعالیت‌های استان خراسان جنوبی در راستای مسئولیت اجتماعی در دوران کرونا، امروز چهارشنبه15 بهمن 1399 با حضور دکتر علی زنگویی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند و عباسعلی بهاری مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی در سالن شکوه شرق دانشگاه بیرجند برگزار شد.
دکتر اکبری مدیر اجتماعی دانشگاه بیرجند از  فعالیت‌های خودجوش مردمی در کاهش آثار کرونا، برنامه‌ها و فعالیت‌های انجام شده توسط سمن‌ها و تشکل‌های اجتماعی و مردم نهاد، فعالیت‌های شاخص و خلاقانه صورت‌گرفته توسط سازمان‌ها و ادارات در راستای پیشگیری، مدیریت بحران وکاهش آثار اجتماعی، روانی و اقتصادی ناشی از کرونا و طرح‌های پژوهشی و کارهای علمی در موضوعات کرونا به عنوان محورهای اصلی جشنواره یاد کرد.
دکتر اکبری در ادامه اهداف برگزاری جشنواره برترین‌های اجتماعی استان را برشمرد که از مهم‌ترین آن می توان به اشاعه مسئولیت‌پذیری اجتماعی، تجلیل و تقدیر از تلاشگران فعال در حوزه اجتماعی و معرفی و تشویق الگوهای موفق اشاره کرد.
در ادامه حاضران در مورد چگونگی برگزاری جشنواره بحث و تبادل نظر کردند.

آخرین ویرایش۱۵ بهمن ۱۳۹۹