دو کتاب از مجموعه انتشارات دانشگاه بیرجند در بین نامزدهای کتاب سال ایران

۱۹ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۱ کد : ۱۱۸۹۳ اخبار ستادی
دو کتاب از مجموعه انتشارات دانشگاه بیرجند در بین نامزدهای سی و هشتمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.
دو کتاب از مجموعه انتشارات دانشگاه بیرجند در بین نامزدهای کتاب سال ایران

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند به نقل از خانه کتاب و ادبیات ایران، دو کتاب از مجموعه انتشارات دانشگاه بیرجند در بین نامزدهای سی و هشتمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران در گروه‌های «علوم خالص» و «علوم کاربردی»  قرار گرفت.
کتاب مبانی زراعت در کشاورزی پایدار، تألیف فرانسیسکو ویالوبوس، ترجمة الیاس فررس، مجید جامی‌الاحمدی، سهیل پارسا و عبدالمجید مهدوی دامغانی در بخش «علوم کاربردی» و کتاب مبانی چشم‌انداز کیهانی، تألیف جفری بنت و دیگران، ترجمة کاظم نفیسی، فهیمه حبیبی و مریم سعیدی در بخش «نجوم» از مجموعه انتشارات دانشگاه بیرجند در بین نامزدهای کتاب سال ایران هستند.

آخرین ویرایش۱۹ بهمن ۱۳۹۹