برگزاری آزمون استخدامی دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی در دانشگاه بیرجند

۲۴ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۲ کد : ۱۱۹۸۵ اخبار ستادی
آزمون استخدامی دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در حوزه آزمونی دانشگاه بیرجند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، آزمون استخدامی دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی در سال 1399 با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در حوزه آزمونی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
آزمون استخدامی دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی صبح جمعه 24 بهمن 1399 با حضور 1752 نفر داوطلب شامل 800 داوطلب خانم و 952 داوطلب آقا در حوزه آزمونی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
گندزدائی و ضدعفونی کردن تمامی ساختمان‌های محل برگزاری آزمون، ‏جانمایی ورودی داوطلبان به سالن آزمون با رعایت فاصله اجتماعی، نصب بنرهای بهداشتی در سالن‌های ‏برگزاری آزمون، وجود ماسک و مواد ضدعفونی در طول آزمون جهت استفاده داوطلبان، استقرار پزشک و پرستار در طول آزمون و بررسی رعایت مسائل بهداشتی ‏محیط آزمون توسط نمایندگان دانشگاه علوم‌پزشکی از جمله موارد مهم انجام شده جهت برگزاری سالم و بهداشتی آزمون بود.
لازم به ذکر است؛ این آزمون در شش حوزه آموزنی در استان خراسان جنوبی شامل دانشگاه بیرجند، آموزش و پرورش بیرجند، قائنات، فردوس، طبس و نهبندان با حضور 3738 داولب همزمان با سراسر کشور برگزار گردید.