فراخوان دعوت به مشارکت از بخش خصوصی در مرمت، بهره برداری رفاهی و نگهداری بخشی از باغ امیریه

۲۶ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۱ کد : ۱۲۰۱۴ اطلاعیه ها

باغ امیریه موسوم به چهار کاج

دانشگاه بیرجند در راستای الزامات برنامۀ ششم توسعۀ کشور و سند چشم انداز 1402 دانشگاه، به منظوراستفاده بهینه از امکانات و نیروی انسانی، صرفه جویی و افزایش درآمد، مرمت، بهره برداری رفاهی و نگهداری قسمت چهار کاج باغ امیریه را به بخش خصوصی طبق شرایط ذیل و به صورت حق انتفاع واگذار می نماید. بدین منظور از اشخاص حقیقی و حقوقی با تجربه انجام کارهای مشابه دعوت به عمل می آید با در دست داشتن درخواست کتبی و رزومه کاری جهت اعلام آمادگی و ارزیابی به دبیرخانه کمیسیون معاملات دانشگاه بیرجند مراجعه نمایند.

نام و نشانی دستگاه: دانشگاه بیرجند، نشانی: بیرجند- انتهای بلوار شهید آوینی – بلوار دانشگاه- پردیس شوکت آباد

تلفن تماس:  31021071 – 056

1. اهم شرایط به شرح ذیل است:
  1. .1 هدف، اقامتگاه بوم­گردی و رستوران سنتی است.
  2. .1 رعایت شأن دانشگاه در ارائۀ خدمات، تبلیغات و برنامه­ها لازم است رعایت شود.
  3. .1 درب مستقل، بدون دسترسی مستقیم به سایر بخش­های باغ خواهد بود.
  4. .1 انشعابات گاز، برق و آب مستقل خواهد بود.
  5. .1 اندود کاهگل همراه با خشت فرش بام
  6. .1 خشت فرش راهرو­ها و حیاط مرکزی
  7. .1 ترمیم کاهگل و بندکشی آجرهای نمای حیاط
  8. .1 آب نمای حیاط مرکزی
  9. .1 موازئیک یا خشت فرش کف اتاق­ها
  10. .1 سیستم گرمایش و سرمایش اتاق­ها
  11. .1 ترمیم گچ و رنگ آمیزی اتاق­ها و راهروها
  12. .1 تعویض پنجره­ها و درب اتاق ها با چوب سنتی
  13. .1 دیوار چینی سنتی لبۀ باغچه‌­ها
  14. .1 بازسازی آشپزخانه
  15. .1 احداث سرویس بهداشتی و حمام
  16. .1 نصب دوربین و سیستم اطفاء حریق
  17. .1 اخذ تاییدیه اداره میراث فرهنگی زیر نظر مشاور به عهده پیمانکار است.

1. کلیه اقدامات متقاضی(نقشه، تاسیسات و مصالح مورد استفاده) تحت نظارت مدیریت عمرانی دانشگاه و مشاور مورد تایید، انجام می­گردد.
  2. هزینه­های انجام شده توسط متقاضی با اجاره بهای تعیینی مستهلک خواهد شد.
  3. متقاضیان می­توانند با در نظر گرفتن شرایط فوق پیشنهادات خود را در مورد اجاره بها و سنوات لازم جهت استهلاک هزینه انجام شده توسط متقاضی را کتبا حداکثر تا پایان 25 بهمن 1399  تحویل نمایند.
  4.  متقاضیان می­توانند با هماهنگی مدیریت امور اداری و پشتیبانی دانشگاه تلفن 31024211 در وقت اداری از مجموعه مورد واگذاری بازدید نمایند.