برگزاری کارگاه آموزشی دانشگاه سبز

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۵:۰۳ کد : ۱۲۷۵۰ اخبار ستادی
کارگاه آموزشی دانشگاه سبز توسط شورای راهبری مدیریت سبز با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه و مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری برای مدیران و کارکنان برگزار شد
برگزاری کارگاه آموزشی دانشگاه سبز

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند کارگاه آموزشی دانشگاه سبز توسط شورای راهبری مدیریت سبز روز دوشنبه 7 اردیبهشت 1400 با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه و مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری برای مدیران و کارکنان با حضور دکتر محمد حسن امامی رئیس انجمن مدیریت سبز ایران به صورت مجازی برگزار شد.
 در این کارگاه آموزشی ضمن  بیان ابعاد رویکرد مدیریت سبز که شامل کاهش آلودگی محیط زیست، کاهش هزینه و خطا  به ابعاد دانشگاه سبز و جوانب مختلف آن اشاره شد.
دکتر امامی در مورد مدیریت منابع در نظام مدیریت دانشگاه، رفتار آموزشی و  تربیت نسل سبز سخن گفت و  به بیان اهداف مدیریت منابع از جمله کاهش هزینه‌های عمومی و جاری دانشگاه، کاهش پسماندها و پساب‌ها و مدیریت مصرف منابع از قبیل انرژی، آب، کاغذ، حمل و نقل و ... پرداخت.
وی  در پایان نیز به مورد اقدامات دفتر کار سبز و بیان چک لیست انرژی و بیان اقدامات فرهنگی، آموزشی و اقتصادی و مالی اشاره کرد.