همزمان با دهه سرآمدی آموزش در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و محیط زیست برگزار شد؛

نشست ارائه تجربیات برگزاری دروس عملی

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۲۰:۲۰ کد : ۱۲۸۵۶ اخبار دانشکده‌ها
همزمان با دهه سرآمدی آموزش، نشست ارائه تجربیات برگزاری دروس عملی بصورت مجازی توسط پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست برگزار شد.
نشست ارائه تجربیات برگزاری دروس عملی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، نشست ارائه تجربیات برگزاری دروس عملی توسط دکتر یوسف رمضانی، عضو هیأت علمی گروه علوم و مهندسی آب، با حضور جمعی از اعضای هیأت علمی پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست برای دروس آزمایشگاهی، رایانه‌ای، مزرعه‌ای، بازدیدی، تحقیقات مرتبط با موجود زنده، مطالعات مرتبط با گل و گیاه و تحقیقات میکروسکوپی ارائه شد.
 در این نشست با توجه به تجربیات اعضای هیأت علمی، پیشنهادات مختلفی جهت برگزاری هر چه بهتر دروس عملی بصورت مجازی ارائه گردید و نقاط ضعف و قوت سامانه مجازی در برگزاری این دورس مورد بحث و بررسی قرار گرفت.