بازدید رئیس اسبق دانشگاه بیرجند از موزه، مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۵:۲۰ کد : ۱۳۱۳۰ اخبار ستادی
دکتر محمدحسن کریم‌پور، رئیس اسبق دانشگاه بیرجند از موزه، مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بازدید کرد.
بازدید رئیس اسبق دانشگاه بیرجند از موزه، مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر محمدحسن کریم پور، رئیس اسبق دانشگاه بیرجند با همراهی دکتر احمد خامسان، رئیس دانشگاه، حامد حمیدزاده، مسئول اجرایی راه‌اندازی موزه، مرکز اسناد و مفاخر و سعید صمدی، رئیس اداره امور عمومی از  بخش‌های مختلف موزه بازدید کرد.
مهندس حمیدزاده، مسئول اجرائی راه‌اندازی موزه، مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه با اعلام این خبر گفت: دکتر کریم‌پور، رئیس اسبق دانشگاه ضمن قدردانی از دکتر خامسان برای ایجاد این مرکز منحصر بفرد و تأکید بر لزوم حفظ میراث فرهنگی و نام‌آوران و نخبگان بیرجند از بخش‌های مرکز اسناد، باشگاه مفاخر و بازنشستگان، سالن اجتماعات موزه، موزه دانشگاه و آموزش، موزه علم و فناوری بازدید کرد.
همچنین دکتر خامسان، رئیس دانشگاه بیرجند نیز گزارشی از روند فعالیت‌ها و اقدامات صورت گرفته در موزه، مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه ارائه کرد.
گفتنی است؛ این دیدار سه ساعته در ادامه بازدید مفاخر و نام‌آوران، بعدازظهر چهارشنبه 29 اردیبهشت 1400 انجام شد.