برگزاری نشست فرهنگی با عنوان خرد غدیر و طهارت نفس

۰۵ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۳ کد : ۱۳۸۳۶ اخبار ستادی
نشست فرهنگی با عنوان خرد غدیر و طهارت نفس توسط مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه همزمان با دهه امامت و ولایت اقدام برگزار شد.
برگزاری نشست فرهنگی با عنوان خرد غدیر و طهارت نفس

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ابتدای جلسه دکتر زنگویی، معاون فرهنگی و اجتماعی با بیان اینکه دین مقدس اسلام دینی بر پایه عقلانیت است و مذهب تشیع هم در همین راه عقلانیت قدم گذاشته است، گفت:  در این دنیای سنگدل دین ناجی انسان‌ها است.
حجه الاسلام دکتر شهاب، عضو هیأت علمی گروه آموزشی معارف اسلامی گفت: امام و پیشوا آزاد کننده و رها کننده انسان‌ها از تمام وابستگی‌ها و دلبستگی ها  است و منشاء درد‌های آدمی نیز همین دلبستگی‌ها است و ریشه آزادی، طهارت نفس است. وی ادامه داد: همه‌ی ما باید مانند مولی متقیان حضرت علی (ع) از ترس و طمع آزاد باشیم و باید به تمامی عواملی که آدمی را از روح خود دور می‌سازد و باعث دلبستگی به جسم مادی می شوند توجه  کرد.
دکتر شهاب در پایان نیز به چند بیت از اشعار مثنوی در خصوص عقلانیت روح که وجود یک انسان آگاه را با توجه به خدا مانند یک شهد شیرین ‌می‌کند اشاره کرد.

آخرین ویرایش۰۵ مرداد ۱۴۰۰