برگزاری دومین روز آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته

۰۷ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۲ کد : ۱۳۸۵۱ اخبار ستادی
دومین روز آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته صبح پنج‌شنبه ۷مرداد ۱۴۰۰ در دانشگاه بیرجند همزمان با سراسر کشور برگزار شد.
برگزاری دومین روز آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته صبح روز  پنج‌شنبه ۷ مرداد 1400 با حضور هزار و ۵۰۰ داوطلب شامل ۸۰۰داوطلب زن و ۷۰۰ داوطلب مرد در پنج حوزه آزمونی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال جاری تعداد 5874 داوطلب در 4 شهرستان بیرجند، طبس، فردوس و قاینات به رقابت می‌پردازند. در این آزمون 3506 داوطلب در دانشگاه بیرجند به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت.
با توجه به شرایط حال حاضر و  لزوم برگزاری آزمون در فضایی سالم و بهداشتی، دانشگاه بیرجند نسبت به گندزدائی و ضدعفونی کردن تمامی ساختمان‌های محل برگزاری آزمون، جانمایی صف ورود سالن آزمون با رعایت فاصله اجتماعی، نصب بنرهای بهداشتی در سالن‌های برگزار آزمون، نصب بنرهای راهنما در محیط دانشگاه، وجود ماسک و مواد ضدعفونی در طول آزمون جهت استفاده داوطلبان، استفاده عوامل اجرایی آزمون از ماسک، دستکش، شیلد و .. ، استقرار پزشک و پرستار در طول آزمون و بررسی رعایت مسائل بهداشتی محیط آزمون توسط پزشک مستقر در آزمون اقدام نموده است.

آخرین ویرایش۰۷ مرداد ۱۴۰۰