راهپیمایی دانشگاهیان به مناسبت دهه امامت و ولایت

۰۹ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۸ کد : ۱۳۸۷۰ اخبار ستادی
دانشگاهیان دانشگاه بیرجند همزمان به دهه امامت و ولایت مسیر سازمان مرکزی تا مسجد امام جعفرصادق(ع) را راهپیمایی کردند.
راهپیمایی دانشگاهیان به مناسبت دهه امامت و ولایت

به گزارش روابط عموموی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، راهپیمایی دانشگاهیان روز شنبه 9 مرداد 1400 همزمان با دهه امامت و ولایت برگزار شد، در طول این راهپیمایی دانشگاهیان دانشگاه بیرجند با مدح حضرت امیرالمؤمنین حضرت علی(ع) شرکت کردند.
مراسم متبرک به پرچم حرم حضرت علی(ع) بود. پس از مولودی خوانی ذاکر اهل بیت در جوار مزار شهید گمنام دانشگاه، حجه الاسلام جعفری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تبریک فرارسیدن این ایام گفت: عبادات منهای ارتباط با پیشوا محتوا ندارد و این همان پیوند با اهل بیت و امام علی(ع) است. وی به روایتی از ابن عباس اشاره کرد و ادامه داد: این عباس در روایت معراج نقل می‌کند که خداوند در معراج مطالب فراوانی گفت و نام امیرالمومنین را به من آموخت که این نام قبل و بعد از حضرت امام علی(ع) برای کسی نیست واژه امیرالمومنین واژه‌ای مخصوص است که خالق متعال انرا مختص امام علی(ع) قرار داده است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند افزود: ذکر علی عباده در هر مسیر و زمانی که ذکر نام ایشان آورده شود عبادت است.

آخرین ویرایش۰۹ مرداد ۱۴۰۰