به همت اداره بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند انجام شد.

انجام واکسیناسیون اساتید دانشگاه بیرجند

۱۲ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۹:۳۶ کد : ۱۳۹۲۵ اخبار برگزیده اخبار ستادی اخبار اساتید
واکسیناسیون اعضای هیأت علمی و اساتید مدعو دانشگاه بیرجند به همت اداره بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند انجام شد.
انجام واکسیناسیون اساتید دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، واکسیناسیون اعضای هیأت علمی و اساتید مدعو دانشگاه بیرجند (دارای حداکثر سن 45 سال) صبح امروز سه‌شنبه 12 مرداد 1400 به همت اداره بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند انجام شد.
حدود 200 نفر از اساتید دانشگاه صبح امروز با مراجعه به دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اولین دز واکسن کرونا را دریافت کردند.
ضمناً واکسیناسیون اساتید که موفق به زدن واکسن نشده‌اند، بعد از واکسناسیون اعضای هیأت علمی سایر دانشگاه‌های استان انجام خواهد شد.

شایان ذکر است؛ استقلال مرکز بهداشت و درمان از مرکز مشاوره، بهداشت و درمان از اهداف دراز مدت معاونت محترم دانشجویی بوده است که ملاکی در افزایش گرید دانشگاه است.

آخرین ویرایش۱۶ مرداد ۱۴۰۰