برگزاری مراسم عزاداری اربعین حسینی و بزرگداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس

۰۴ مهر ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۶ کد : ۱۴۵۴۷ اخبار ستادی
مراسم عزاداری اربعین حسینی و بزرگداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس در مسجد امام جعفرصادق(ع) دانشگاه بیرجند با حضور مدیران و مسئولان، اعضای هیأت علمی، کارمندان و دانشجویان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مراسم عزاداری اربعین حسینی و بزرگداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس صبح امروز یکشنبه 4 مهر 1400 با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دهشت در مسجد امام جعفرصادق(ع)دانشگاه بیرجند با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی، برگزار شد.
حجت‌الاسلام دهشت با اشاره به تقارن اربعین حسینی و هفته دفاع مقدس و آیه پنجم سوره ابراهیم « وَ ذَکِّرْهُمْ بِأَیَّامِ اللَّهِ»،هفته دفاع مقدس و اربعین را را جزو ایام الله دانست و گفت: زنده نگه‌داشتن این ایام لازم و ضروری است.
وی در ادامه متن دین اسلام را به سه گفتمان علوی، جریان‌سازی ولایی، گفتمان مهدوی، جریان‌سازی اقامه عدل ، قسط و گفتمان حسینی و راهبرد مسیر دین تقسیم کرد و گفت: مهم‌ترین این گفتمان‌ها، گفتمان حسینی است.
مرثیه‌سرایی  و مداحی از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

آخرین ویرایش۰۴ مهر ۱۴۰۰