کسب مقام اول دانشجوی دختر دانشگاه بیرجند در مسابقات مجازی قهرمانی والیبال دانشجویان کشور

۱۸ مهر ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۷ کد : ۱۴۷۵۱ اخبار ستادی
شقایق لاله دانشجوی دانشگاه بیرجند موفق به کسب کسب مقام اول مسابقات مجازی قهرمانی والیبال دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی ورزش کشور شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مسابقات قهرمانی والیبال دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی ورزش کشور به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس تهران در تابستان 1400 برگزار شد.
در این مسابقات در مجموع 197 ورزشکار از 41 دانشگاه شرکت کردند و شقایق لاله دانشجوی دانشگاه بیرجند موفق به کسب مقام اول شد.
ضمنا سرپرستی تیم والیبال دانشجویان دختر توسط حمیده مرکی مسئول ورزش خواهران انجام شده است.
روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند کسب این موفقیت را خدمت شقایق لاله تبریک عرض می‌نماید و برای ایشان آررزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی را دارد.