با حکم وزیر علوم؛

سرپرست دانشگاه بیرجند منصوب شد

دکتر زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی دکتر احمد لامعی‌گیو را به عنوان سرپرست دانشگاه بیرجند منصوب کرد.
سرپرست دانشگاه بیرجند منصوب شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند و به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر زلفی‌گل طی حکمی دکتر احمد لامعی‌گیو را به عنوان سرپرست دانشگاه بیرجند منصوب کرد.
دکتر احمد لامعی گیو (زاده بیرجند _ ۱۳۴۸) دارای دکترای تخصصی زبان و ادبیات عرب، عضو هیات علمی و دانشیار گروه ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند است که معاونت فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه و ریاست شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی استان خراسان جنوبی و همچنین عضویت در ده‌ها اتاق فکر برنامه‌ریزی و پژوهشی در کارنامه کاری وی به چشم می‌خورد.
همچنین وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نامه‌‌ای جداگانه از زحمات و تلاش‌های دکتر احمد خامسان رئیس سابق دانشگاه بیرجند در مدت تصدی این مسئولیت‌ قدردانی کرد.
روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند انتصاب شایسته‌ی جناب آقای دکتر احمد لامعی‌گیو را به سمت سرپرست دانشگاه بیرجند تبریک عرض نموده و از خدمات دکتر خامسان در مدت تصدی سمت ریاست دانشگاه قدردانی می‌نماید.